0 produs(e) - 0 lei
Coşul tău este gol!

Informatii despre livrare

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este in 24h de la comanda. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adaugata (TVA) inclus. 
Taxa de Transport prin Fan Courier este:
- 17 RON 
pentru primul kilogram +1 lei/kg pentru kilogramele suplimentare.pentru comenzi cu livrare in Bucuresti
- 22 RON pentru 
primul kilogram +1 lei/kg pentru kilogramele suplimentare.comenzi cu livrare in afara Bucurestiului.
Livrarea se face la Domiciliul Clientului de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maxim 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.
De asemenea pentru livrarile in Bucuresti puteti opta pentru ridicare personala de la sediul nostru din Aleea Teisani, nr. 27-33. Sector 1, Bucuresti
, DOAR IN CAZUL IN CARE SE OBTEAZA PENTRU PLATA PRIN TRANSFER BANCAR. In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de depunerea comenzii. Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei, dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Fan Courier in cazul in care ati optat pentru varianta Ramburs. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare.
 

ATENTIE! Pentru toate produsele care fac parte din categoria Echipamente MOTO si AUTO in afara de brandurile NOLAN, SHARK, SUOMY si REV`IT , plata se efectueaza in avans cu factura proforma sau de avans. 

Modalitati de plata:

Prin ramburs: Plata se face direct catre agentul firmei de curierat la preluarea coletului;

Transfer bancar.

Plata cu cardul bancar.

Despre noi

MotoBrands.ro este un magazin online care isi doreste sa vina in ajutorul clientilor sai cu o gama cat mai completa de echipamente piese si consumabile moto.Scopul nostru este sa oferim clinetilor nostri posibilitatea de a cauta si a achizitiona produsele dorite cat mai usor si in timp cat mai rapid.Ne dorim sa avem o comunicare cat mai buna cu clientii nostri , de aceea , fiecare client care va plasa o comanda pe siteu-ul nostru va fi sunat de unul dintre colegii nostri pentru confirmarea comenzii si a datelor de livrare

Contactati-ne telefonic:

 0721132293

sau

trimiteti-ne un email la:

 office@motobrands.ro